0032 15 22 80 80    info@bellekens.be

/Euro%206%20voertuigen
Euro 6 voertuigen
De ganse vloot bestaat voornamelijk uit Euro 5 en Euro 6 voertuigen. Wij blijven milieubewust onze transportactiviteit uitvoeren.
/Onderhoud
Onderhoud
De eigen werkplaats zorgt dat elk gebrek zo snel mogelijk wordt verholpen. Het wagenpark wordt preventief onderhouden zodat pannes tot een minimum herleidt worden. Voor bepaalde herstellingen wordt steeds beroep gedaan op de Volvo dealer.
/Modern
Modern
Met een 65-tal trekkende voertuigen van het merk Volvo en Mercedes hebben wij steeds kwaliteit in huis en genieten wij van de recentste technologie. Tijdens de crisisjaren 2008 en 2009 zijn er geen wagens vervangen maar wij kunnen met trots vermelden dat er sinds 2010 tot op heden (januari 2017) 21 voertuigen zijn vervangen door nieuwe voertuigen met Euro 6 motor en zijn de overige, op enkele na, allemaal voorzien van Euro 5 motor. De laatste 5 jaar hebben wij 30 opleggers aangekocht om de vloot uit te breiden en te moderniseren met het type XL. Elke combinatie is voorzien van een Transics Quattro of TX Max boordcomputer met GPRS, GPS en GSM om een optimale communicatie te voorzien met de dispatching. Om een optimale inzetbaarheid van de vloot te handhaven kan elke wagen steeds ADR-goederen (colli) laden en kunnen alle trekker/oplegger combinaties 33 europaletten ruilen. Om de goederen op een veilige manier te vervoeren, heeft elke combinatie 18 spanbanden, ongeveer 50 anti-slip matten, hoekbeschermers en dwarslatten.
/Kosten
Kosten
In geval van pannes proberen wij bepaalde herstellingen zelf op te lossen met de chauffeur. Zo heeft de chauffeur een gereedschapskoffer, een chauffeurshandboek met een aantal tips, reservemateriaal voor kleine herstellingen die makkelijk zijn om op te lossen. Indien nodig en indien mogelijk wordt de eigen depannagewagen ingezet om een wagen af te slepen of wordt alles geregeld via Volvo Action Europe. Wij proberen steeds de kosten zo laag mogelijk te houden en de rit zo snel mogelijk te hervatten.

Map - route